YourBooth Service

Klanten scoren ons 4.7 gemiddeld!
4.7/5
The Essentials
Photobooth
€349,-
  • 4 uur lang plezier
  • Onbeperkt prints
  • Opbouw en vervoer*
  • Party Props
  • Uniek fotostrip design
4 uur lang plezier

Yes! 4 uur lang genieten van de photobooth! Denk je de booth toch langer nodig te hebben dan kun je altijd extra tijd inboeken voor €20,- p/u.

Onbeperkte prints

Maak en print een onbeperkt aantal foto's op je gepersonaliseerde fotostrips!

Opbouw & vervoer *

Om het je niet te lastig te maken, zorgen wij ervoor dat de photobooth helemaal klaar voor gebruik staat. Na afloop halen we 'm weer voor je op.

Party Props

Het geheim van de leukste foto's zijn de voorwerpen die gebruikt worden op de foto. Snorren, brillen en hoedjes op stokjes staan garant voor plezier.

Fotostrip ontwerp

Jullie strips krijgen een uniek ontwerp in de stijl van jullie evenement!

WE WANT MORE!

Upgrade jouw Essentials pakket met deze toffe features!

Extra uur

Is 4 uur lang niet genoeg tijd voor jullie party? U kunt de voor de booth altijd extra tijd inboeken voor

€20,- p/u

Podium

Dit podium is een must have voor de kleintjes. Dit opstapje zorgt ervoor dat ook zij goed voor de camera staan. Hiermee kunnen ze zelfstandig en in volledigheid op de foto!

€20,-

Direct mailen

Zodra de foto's gemaakt zijn kunnen de gasten de fotostrip naar zichzelf mailen. In deze mail kan vooraf een eigen bericht worden ingesteld welke met de fotostrip meegestuurd wordt. Ideaal als extra reclame op congressen of beurzen! Op deze manier staan de fotostrips binnen 5 minuten op social media!

€15,-

Extra fotostrip ontwerp

Wij bieden de mogelijkheid om meerdere fotostrips in te stellen! Laat je gasten kiezen of ze een roze of blauwe fotostrip willen bij een gender reveal party of breng gewoon heel veel vrolijkheid met allemaal verschillende kleuren fotostrips welke je natuurlijk allemaal kunt sparen!

€20,- per extra ontwerp

Foto's digitaal

In dit pakket inbegrepen! Toevoegen aan een ander pakket? Na afloop de foto's digitaal ontvangen? Geen probleem. Wij kunnen alle foto's via de mail versturen. Alle fotostrips digitaal

€10,-

Alle losse foto's digitaal

€12,50

Fotostrips en losse foto's digitaal

€20,-

Super Props

Ter aanvulling op de Party Props komt er een heuse verkleedkist mee gevuld met gekke brillen, maffe hoeden en foute pruiken. Met deze set verandert iedereen in een clown.

€35,-

Verzamelen

Verzamelbox Van elke fotostrip worden er 2 gedrukt. Laat je gasten 1 van de 2 strips in de verzamelbox stoppen. Zo verzamel je alle fotostrips welke je later nog eens rustig kunt terugkijken.

€15,-


Verzamel scherm
Stop de foto's niet in een box, maar laat deze ophangen. Zo verzamel je alle fotostrips en kunnen de gasten ze ook nog bekijken.

€15,-

Annuleringsverzekering

Het kan altijd gebeuren dat het niet gaat zoals gepland. In het slechtste geval wil je de boeking annuleren. Voorkom onnodige annuleringskosten met deze annuleringsverzekering.

€7,50

Heb je nog een idee voor jouw feest dat hier niet tussen staat, schroom dan niet en neem gerust even contact met ons op. Dan gaan we samen aan de slag om het ultieme feestje te creëren!

*Opbouw en vervoer binnen een straal van 25km vanaf Zandvoort valt binnen de service. Daarbuiten brengen wij extra kosten in rekening.

Capture Smiles Everywhere!

Chat openen
Heb je een vraag?
Hey! Hoe kunnen we je helpen?