The Essentials

Huur je een photobooth bij YourBooth, dan kun je altijd rekenen op de essentials die YourBooth levert. De essentials zijn het begin van een goed feest!

€299,-

4 Uur fun!

Ja, echt! 4 Uur lang kun je gebruik maken van de photobooth.

Onbeperkte prints

Maak en print een onbeperkt aantal foto's op je gepersonaliseerde fotostrips!

Opbouw & vervoer *

Om het je niet te lastig te maken, zorgen wij ervoor dat de photobooth helemaal klaar voor gebruik staat. Na afloop halen we 'm weer voor je op.

Party Props

Het geheim van de leukste foto's zijn de voorwerpen die gebruikt worden op de foto. Snorren, brillen en hoedjes op stokjes staan garant voor plezier.

Uniek fotostrip design

Jouw bedrijfslogo of jullie namen en trouwdatum op de fotostrip? Geen probleem! Wij maken voor elk evenement een passende fotostrip!

Duurt je feest langer dan 4 uur, wil je er een enthousiaste host bij die het gekste uit de gasten lokt of wellicht een opstapje voor de kinderen? Geen probleem! Scroll snel even naar beneden en bekijk de mogelijkheden!

* Opbouw & vervoer is gratis in de omgeving van Haarlem. Er kunnen transportkosten in rekening worden gebracht.

Klik hier voor meer informatie over transportkosten.

We want more!

Vul het Essentialspakket aan met extra upgrades om aan elke specifieke feestneus te voldoen.

+1

Time flies when having fun! Is vier uur net te kort, dan blijven we ook graag iets langer!

€20,- p.u.

Podium

Dit podium is een must have voor de kleintjes. Dit opstapje zorgt ervoor dat ook zij goed voor de camera staan. Hiermee kunnen ze zelfstandig en in volledigheid op de foto!

€20,-

Direct mailen

Zodra de foto's gemaakt zijn kunnen de gasten de fotostrip naar zichzelf mailen. In deze mail kan vooraf een eigen bericht worden ingesteld welke met de fotostrip meegestuurd wordt. Ideaal als extra reclame op congressen of beurzen! Op deze manier staan de fotostrips binnen 5 minuten op social media!

€15,-

Verzamelbox

Verzamelbox Van elke fotostrip worden er 2 gedrukt. Laat je gasten 1 van de 2 strips in de verzamelbox stoppen. Zo verzamel je alle fotostrips welke je later nog eens rustig kunt terugkijken.

€10,-


Verzamel scherm
Stop de foto's niet in een box, maar laat deze ophangen. Zo verzamel je alle fotostrips en kunnen de gasten ze ook nog bekijken.

€15,-

Enthousiaste Host

Deze vrolijke vriend van het feest tovert bij iedereen een lach op de mond. Onze host krijgt echt iedereen raar op de foto.

€140,-

Bij een +1 upgrade geldt

€30,- p.u.

Super Props

Ter aanvulling op de Party Props komt er een heuse verkleedkist mee gevuld met gekke brillen, maffe hoeden en foute pruiken. Met deze set verandert iedereen in een clown.

€25,-

Foto's digitaal

Na afloop de foto's digitaal ontvangen? Geen probleem. Wij kunnen alle foto's via de mail versturen. Alle fotostrips digitaal

€10,-

Alle losse foto's digitaal

€10,-

Fotostrips en losse foto's digitaal

€18,-

Extra fotostrip ontwerp

Worden jullie het maar niet eens over het ontwerp van de fotostrip? Wil je de gasten zelf de keuze geven welke fotostrip zij willen printen? Of wil je aan een speciale gouden fotostrip een prijs koppelen? Wij maken tot wel 4 extra gepersonaliseerde fotostripdesigns voor je!

€20,- per extra ontwerp

Annuleringsverzekering

Het kan altijd gebeuren dat het niet gaat zoals gepland. In het slechtste geval wil je de boeking annuleren. Voorkom onnodige annuleringskosten met deze annuleringsverzekering.

€7,50

Heb je nog een idee voor jouw feest dat hier niet tussen staat, schroom dan niet en neem gerust even contact met ons op. Dan gaan we samen aan de slag om het ultieme feestje te creëren!

Afrekenen

Na het reserveren van de photobooth ontvang je een automatisch bericht met daarin alle gegevens van de boeking. Afhankelijk van de keuze die u gemaakt heeft bij het reserveren, ontvangt u binnen een week de factuur of 3 dagen voor het feest. De betalingstermijn voor de factuur is 14 dagen.

YourBooth

YourBooth staat voor plezier, gemak en professionaliteit. Dit alles komt samen op de foto's die onze booth op locatie in een mum van tijd voor uw gasten uitprint. creëer een lach bij de gasten en laat ze die meteen zelf vastleggen. Aangezien elk feestje anders is houden wij van een flexibele en persoonlijke aanpak om van elk feest een topfeest te maken!