Op Google Reviews scoren wij gemiddeld:

5/5
Caravans
Verrijk jouw evenement met één van onze photobooth caravans!

Zonnige herinneringen, vastgelegd in stijl

Aanvragen

Duik in een zee van herinneringen

Aanvragen

Groene oases, magische foto’s

Aanvragen

Elke foto een gouden moment 

Aanvragen

ONZE VISIE
Laat bezoekers genieten van een toffe photobooth welke volledig customizable fotostrips print.

Onze caravans zijn unieke photobooths speciaal gericht op (grootschalige) evenementen. Het zijn echte eye-catchers waarin de bezoekers het plezier van een photobooth zelf kunnen ervaren. Niet met 2 personen in een saai hokje, maar met de hele vriendengroep tot wel 20 man op de foto. De booths zijn voorzien van een volledig gesloten pin-systeem, eigen netwerk, beveiligingscamera en werken stand-alone. 


Benieuwd naar de opties?

Smerrig YB
RECENSIES

Ervaringen met YourBooth 

Al op twee feestjes de Photobooth gehad (bruiloft en kerstfeest kantoor) en beide keren super leuke resultaten. Fijn contact met Yourbooth, heel relaxed en flexibel. Leuke mogelijkheden om eigen design voor fotostrip toe te passen en super snel ook alles digitaal ontvangen. Echte aanrader voor ieder feest!
Ellen Faas
Een echte aanrader! De communicatie met deze mannen verloopt erg soepel. Alles op tijd geleverd, netjes opgebouwd. Super service! In overleg hebben we een mooie fotostrip ontworpen en de fotobooth was een groot succes op onze bruiloft! Fijn ook om alle foto's achteraf digitaal te ontvangen. Niets dan lof!
Brigitte Beij
Fijne ervaring met YourBooth gehad. De booth werd zonder problemen bezorgd en ook weer afgehaald. Sympathieke gasten die graag met je meedenken en alle informatie desgewenst nog even met je doornemen. De booth is goed gebruikt op onze bruiloft (was ook lekker gebruiksvriendelijk) en we hebben er leuke foto’s aan over gehouden!
Belinda Korver
Impressie

Maak jouw feest compleet!

Chat openen
Heb je een vraag?
Hey! Hoe kunnen we je helpen?