Op Google Reviews scoren wij gemiddeld:

5/5

v.a. 799,-

Offerte aanvragen

Cocktailbar

Voor ieder wat wils

Zoet, zuur, spicy, you name it. Wij schenken voor ieder wat wils! Onze cocktails bestaan enkel uit verse ingredienten en A-merken drank en likeuren. Zo zorgen we voor de perfecte zomerse cocktail, een stevige old-fashion of een frisse G&T. 

Vanaf 3 soorten cocktails

Onze pakketten beginnen bij een keuze van 3 soorten cocktails en zijn uit te breiden tot wel 6 verschillende soorten.

Cocktailkaart
Check onze cocktailkaart en maak jou selectie. Staat jou cocktail er niet tussen? Geen probleem, geef het ons aan en we regelen het voor je!

All-in oplossing

Wij verzorgen een complete cocktailbar inclusief glaswerk, dranken en personeel. Zo kun je maximaal genieten van een heerlijke cocktail, zonder zorgen.

Mocktails
Liever alcohol-vrij? Vraag ons naar de opties voor wat heerlijke mocktails.

ONZE VISIE
Maak elke gelegenheid speciaal.

Onze all-in cocktailbar staat voor genieten, vrolijkheid, uitstraling en professionaliteit. Dit zie je terug in de kleurrijke cocktails die onze bartenders voor jou maken. Verse garneringen, een grote lach en het constante streven om de perfecte cocktail te maken is wat ons onderscheid en dat proef je terug.

Te combineren met:

Een stukje entertainment voor jong en oud met één van onze photobooths.

Ontdek meer

Prachtige decoratie om de belevenis te vergroten.

 

 

Ontdek meer
RECENSIES

Ervaringen met YourBooth 

Al op twee feestjes de Photobooth gehad (bruiloft en kerstfeest kantoor) en beide keren super leuke resultaten. Fijn contact met Yourbooth, heel relaxed en flexibel. Leuke mogelijkheden om eigen design voor fotostrip toe te passen en super snel ook alles digitaal ontvangen. Echte aanrader voor ieder feest!
Ellen Faas
Een echte aanrader! De communicatie met deze mannen verloopt erg soepel. Alles op tijd geleverd, netjes opgebouwd. Super service! In overleg hebben we een mooie fotostrip ontworpen en de fotobooth was een groot succes op onze bruiloft! Fijn ook om alle foto's achteraf digitaal te ontvangen. Niets dan lof!
Brigitte Beij
Fijne ervaring met YourBooth gehad. De booth werd zonder problemen bezorgd en ook weer afgehaald. Sympathieke gasten die graag met je meedenken en alle informatie desgewenst nog even met je doornemen. De booth is goed gebruikt op onze bruiloft (was ook lekker gebruiksvriendelijk) en we hebben er leuke foto’s aan over gehouden!
Belinda Korver
Impressie

Maak jouw feest compleet!

Chat openen
Heb je een vraag?
Hey! Hoe kunnen we je helpen?